Activiteiten en voorzieningen

Vierhuizen kent een bloeiend verenigingsleven. Er worden veel leuke activiteiten georganiseerd door o.a. commissies van de Dorpsvereniging, de IJsvereniging, de Kerk en de Molen, en moestuinen stichting De Toffe Peer, heerlijke verse groente en fruit uit uw eigen tuin. Heeft u een boodschappenlijstje? In de nabije omgeving zijn natuurlijk ook winkels. Hier volgt een overzicht:

Activiteiten van de Dorpsvereniging:

Overige activiteiten:

De Kerk Commissie organiseert:

De Kerk is dagelijks geopend voor bezichtiging
Meer informatie vindt u op www.kerkvierhuizen.nl

Moestuinen De Toffe Peer

In 2014 hebben de volkstuintjes in Vierhuizen een herstart gemaakt. Na bijna een jaar onderhandelen is het beheer overgegaan van gemeente De Marne in Stichting De Toffe peer. De Toffe Peer is weer een heuse volkstuin geworden, de grond is schoongemaakt, oude wortels en onkruiden zijn verwijderd, de tuinen zijn klaar voor de toekomst.

logo, moestuinen De Toffe Peer

Er is nog plek over. De kans van uw leven, heerlijke verse groenten uit uw eigen moestuin. Voor 100 m2 betaalt u slechts 15 euro per jaar. U kunt ook minder grond nemen, maar de minimum prijs is 10 euro. Neem contact op met Pien Huisman, penningmeester van volkstuinen De Toffe Peer! Telefoon 0595 426 166 of 0644 434 997.

Voorzieningen

Winkels:

In de nabije omgeving vindt u

Oud papier:

Elk eerste weekend van de oneven maand kunt u Oud Papier in de papiercontainer dumpen, de container staat bij het dorpshuis.


banner, activiteiten

Gemeente informatie

Vierhuizen maakt deel uit van Gemeente De Marne, u kunt op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur terecht in het Gemeentehuis.

R. Ritzemastraat 2
9965 ZG Leens
Tel. (0595) 575 500
Website www.demarne.nl
Meer informatie over openingstijden

Grofvuil inleveren

Iedere vrijdagmiddag van 13.00 tot 15.30 uur kunt u grof huishoudelijk afval tegen betaling (uitsluitend per pin) inleveren bij het gemeentelijke milieustraat, aan de Ritzemastraat 9f te Leens. De openstelling van de milieustraat is alleen bedoeld voor particulieren. Meer informatie over grofvuil inleveren in Leens

Afvalbeheer Noord-Groningen

Zelf afval inleveren in Usquert, informatie over Klein Chemisch Afval (KCA), tarieven en meer vindt u op de website van Afvalbeheer Noord-Groningen