Wist u dat?

Uit Dorpsbabbel Vierhuizen nr 1 2015.

Winterbuffet

Wist u dat het winterbuffet een groot succes was? In plaats van een nieuwjaarsborrel had Vierhuizen in Januari 2015 een winterbuffet. Velen kwamen hier naartoe om te genieten van de heerlijke stamppotten en andere versnaperingen, en natuurlijk voor het samenzijn. Na afloop van het buffet verzorgde Marten de muziek en kon men onder het genot van een drankje even bijkletsen. Vierhuizen bedankt het Kook Team en anderen die het buffet mogelijk hebben gemaakt!

De trapleuning

De trapleuning van het dorpshuis foetsie was?
En dat niemand weet wie dit gedaan heeft?
En dat de leuning nu weer netjes op z'n plaats zit?
Wat is er gebeurd?
De trapleuning is geschilderd.
Hartelijk dank aan degene die dit klusje gedaan heeft!

Toneel avond

Wist u dat de toneelavond heel gezellig was? Dit jaar trok de toneelavond een volle zaal. Met de uitvoering "Hé, kin ik dien kerel even lainen?" hebben de spelers een hilarisch stuk neergezet, er werd veel gelachen! Na afloop werden de spelers bedankt met een staande ovatie en een welverdiende bos bloemen.

NLDoet 2015

Wist u dat er hard gewerkt is tijdens NLDoet 2015? Een twintig-tal vrijwilligers hebben tijdens NLdoet flink de handen uit de mouwen gestoken. Zij werden ontvangen met koffie, thee en gebak. In en rond de kerk en het dorpshuis zijn allerlei klussen gedaan. Zo zijn de schelpenpaden bijgewerkt, de goten schoon gemaakt, de ramen van de kerk zijn gewassen, de schuur en de kelder van het dorpshuis zijn opgeruimd, de speeltuin is voorzien van houtsnippers, de speeltoestellen zijn schoon gemaakt en het interieur van het dorpshuis is weer spik en span. De burgermeester gaf het startschot en hij heeft o.a. meegewerkt aan het opbouwen van de feesttent.

Bedankt mensen voor jullie inzet!

Dorpsbabbel archief

Dorpsbabbel home